Buddhabowl met kikkererwten, pecannoten en granaatappelpitjes

  • Bereidingstijd 30 minuten
  • Aantal personen: 1

Bereidingswijze

BEREIDINGSWIJZE Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kikkererwten uitlekken en rooster ze vervolgens 30 minuten in de oven. Verdeel ondertussen de veldsla, radicchio, avocado, bloedsinaasappel en kaki in een kom. Voeg de, geroosterde kikkererwten, pecannoten en granaatappelpitjes toe. Klop een dressing van de olijfolie en sojasaus en besprenkel de salade hiermee

Tip: voeg eventueel extra eiwitten toe, zoals (gerookte) kip, in sesamolie gemarineerde tofu of zalm

Ingrediënten

  • INGREDIËNTEN
  • 1 halve avocado in plakken
  • 1 halve bloedsinaasappel in plakken
  •  Granaatappelpitjes van een halve
    granaatappel
  •  1 halve kakifruit in plakken
  •  50 g veldsla
  •  50 g radicchio (rode sla)
  •  50 g kikkererwten
  •  1 handje pecannnoten
  •  1 el olijfolie
  •  1 el sesamolie
  •  ½ el sojasaus

Voedingswaarde

Energie 
Kcal636 Kcal
Vet12.6 g
Koolhydraten33.6 g
Eiwitten10.6 g