Succes

Succes verhalen

Deze SuperSlimmers gingen je voor en kregen grip op hun nieuwe gezonde levensstijl.

Die voor- en na-foto’s waren bewerkt, dacht ik.
"In april 2020 heb ik mijn doel behaald, een echte mijlpaal. Ik heb meteen iedereen geappt, zo blij was ik. Dat had ik aan het begin nooit verwacht en daar ben ik stiekem wel heel trots op. Het was echt een eyeopener hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en te ervaren wat een gezonde levensstijl met je doet. Ik ben nu al een jaar op mijn streefgewicht. Dat is niet altijd makkelijk, want verleidingen liggen op de loer en ik zal altijd bewust om moeten gaan met mijn eetpatroon. Maar, moeilijk is het ook niet. Je mag echt wel een keer iets lekkers, zoals een pizza of een stukje vlaai. Door de week het gezonde ritme weer oppakken en weg zijn de extra onsjes. Het mooiste van alles zijn de complimentjes uit mijn omgeving. Twee directe collega's zijn zelf ook met PowerSlim gestart, omdat ze mij zagen stralen. Hoe leuk is dat?! Terugvallen is voor mij geen optie meer. Voor mij is er nu een maximaal gewicht. Als ik dat bereik dan ben ik weer even heel streng voor mezelf. Want bij het terugkijken van foto’s wil ik nooit meer denken ‘Oh nee, ben ik dat?’ Ik wil me alleen nog maar trots voelen. Ik zit super goed in mijn vel en ik ben erg blij met het behaalde resultaat."
Eveline Laugs
42 Jaar
Ik maak nu bewuste keuzes.
"Mijn grootste eyeopener? Dat je moet genieten met mate. Wen jezelf aan om kleinere porties te nemen. Grijp niet naar de snelle koolhydraten, suikers en slechte vetten maar maak bewuste keuzes. Dat betekent niet dat ik nooit meer iets lekkers of ‘slechts’ zal eten. Sommige momenten heb ik de teugels ook wel eens laten vieren, door drukte met mijn werk. Maar ik bleef dan netjes stabiel. Ik kan nu namelijk veel beter mate houden. Tijdens de feestdagen aten we kaasfondue. Daar heb ik dubbel en dwars van genoten, maar in plaats van stokbrood dipte ik er nu een hele bloemkool in weg. Ik maak gewoon verstandige afwegingen."
Pauline Wingelaar
35 Jaar
Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten.
"Mijn nieuwe eetpatroon is echt een nieuwe levensstijl voor me geworden. Ik drink nu veel meer water, zeker 2 liter per dag. Dat deed ik voorheen nooit. Ik laat nog steeds vaak de koolhydraten staan. Als we ’s avonds met het gezin samen eten, dan neem ik geen pasta of brood. Mijn kinderen en vrouw (af en toe) eten daar wel van mee. Doordeweeks hebben we een gezond en regelmatig eetpatroon en in de weekend laten we dat wat meer los. Zo houden we het in balans. We zijn blij dat we destijds de eerste stap gezet hebben!”
Tom Knaeps
52 Jaar