Succes

Succes verhalen

Deze SuperSlimmers gingen je voor en kregen grip op hun nieuwe
gezonde levensstijl
.

Marissa

14 kilo lichter 🥰
"Het was tijd om aan mezelf te werken en de beste versie van zich zelf te worden! ‘Ik was de laatste tijd niet meer happy met mezelf en kon zelf het gezonde eten niet volhouden. Door Shelley heb ik de motivatie gevonden en ben ik bewust gaan genieten van het gezonde eten en ben ik blijer dan ooit!"

Kirsten

Weg met die zwangerschapskilo’s 💪🏻
"Na m’n zwangerschap had ik last van overige zwangerschaps kilo’s en wist ik niet hoe ik ze er weer af moest krijgen. Met de koolhydraatarme methode van InShape by Shell en het PS. Food en lifestyle programma heb ik mijn doel gehaald zonder honger gevoel! Dit is heel goed te combineren met het gezin, naast de 3 maaltijden eet je ook 3 keer daags iets lekkers waardoor het helemaal niet voelt alsof je aan het afvallen bent! Tip: de wafels zijn echt mijn favoriet!."

Suzanne

15 kilo afgevallen! 🔥
Ik ben een echte lekkerbek en hou van gezelligheid met lekkere hapjes, dit is perfect mogelijk met het PS. food en lifestyle programma ‘Shelley is een fijne coach, een mensenmens die weet hoe moeilijk ‘afvallen’ kan zijn maar met haar als stok achter de deur, toegankelijk en iedere week een weegmoment is heel goed te doen!’